Un tânăr s-a lăsat de băut şi de fumat prin metoda căsătoriei. A rămas lefter!

O reţetă inedită de lăsat de fumat şi de băut a fost descoperită de un tânăr român care s-a căsătorit şi a rămas lefter. Tânărul Decebal Popescu recomandă tuturor metoda sa, dar avertizează că perioada de sevraj e foarte dificilă, foamea fiind un simpton des întâlnit.

„Le-am spus prietenilor că metoda e infailibilă, dar parcă tot nu le vine să creadă. Eu le recomand totuşi să încerce. La 3 zile după nuntă, când am achitat şi ultima rată la flori şi DJ am văzut că nu mai am bani de ţigări, ba nici măcar de o bere. În acel moment am realizat că am descoperit cea mai bună metodă de a mă lăsa de aceste vicii”, susţine Decebal Popescu, proaspăt căsătorit, fost fumător şi fost consumator de alcool.

Tânărul, care înainte de căsătorie nu avea niciun fel de probleme cu banii şi conducea o maşină puternică, susţine că mai nou, când e acostat de cerşetori în metrou, răspunde sincer că nu are bani fără să clipească, iar gândurile la ţigări şi alcool au dispărut de mult.

Decebal Popescu le recomandă celor dispuşi să încerce această metodă extremă să se pregătească bine înainte, făcându-şi un stoc serios de alimente de bază, care să-i ţină măcar pe perioada lunii de miere.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
22 iulie 2013 12:07

Alte articole

Vezi mai mult