Un țăran se laudă c-a găsit un cartof care seamănă perfect cu Raluca Bădulescu

Descoperire incredibilă pe un câmp din comuna Frâncești, Vâlcea, unde un țăran a găsit un cartof care seamănă izbitor cu vedeta mondenă Raluca Bădulescu. Oamenii din comună i-au construit cartofului un mic altar și spun că apariția cartofului înseamnă că urmează o apocalipsă a botoxului.

”M-am uitat în brazdă și m-a săgetat zâmbetul ăla inconfundabil. Parcă eram la Bravo, ai stil! M-am uitat la gumarii cu care eram încălțat, la cămașa ruptă, pantalonii plini de noroi și m-a venit să intru în pământ de rușine. Am ridicat cartoful și primul impuls a fost săi zic Sărumâna”, spune țăranul.

”E posibil ca în trecutul nu foarte îndepărtat, doamna Raluca Bădulescu să fi fost acolo la sapă. Știți, ea n-a fost mereu vedetă. Din comportament, vocabular și atitudine ea pare mai degrabă o femeie care nu e străină de muncile câmpului. Probabil a fost la sapă pe-acolo. La o prașilă, un copăit, ceva de genul acesta, s-a întâmplat un fenomen de rezonanță genetică, rezultând acest cartof diform, oribil, care seamănă perfect cu dânsa”, explică savantul Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
30 martie 2022 15:04
Citește mai mult despre: cartof genetică Raluca Bădulescu țărancă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult