Un țăran spune că noaptea vin hipsteri cu brățări Electric Castle și se tăvălesc în cocina porcilor

Deși au trecut deja două luni de când a avut loc festivalul Electric Castle, încă există câteva mii de hipsteri care n-au renunțat la brățara de acces la festival. Un grup de astfel de hipsteri a ajuns să terorizeze țăranii din Bonțida și din satele învecinate, cu obiceiurile lor dubioase.

Astfel, în fiecare noapte hipsterii intră în cocinile de porci ale sătenilor, ca să se tăvălească în mizeria de-acolo. ”Festivalul a fost mega-super-cool și doar când ne tăvălim prin cocină putem retrăi senzațiile unice de la Electric Castle”, a recunoscut, sub protecția anonimatului, unul din hipsteri.

Țăranii din zonă, pe de alte parte, sunt în pragul unei revolte. Ei se plâng că hipsterii le stresează porcii și îi învață tot felul de obiceiuri culinare nesănătoase. ”Al meu nu mai mănâncă mai nimic de câteva zile, n-a mai luat nici măcar 100 de grame în greutate de când vin hipsterii. O să ajung să tai un porc atletic la Crăciun, de o să râdă tot satul de mine, dacă nu dispar hipsterii ăștia odată”, spune un țăran.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
27 august 2015 18:08
Citește mai mult despre: Electric Castle hipster

Alte articole

Vezi mai mult