Un taximetrist claxona aşa frumos că a primit un claxon Stradivarius

Sunetele scoase de un taximetrist într-o intersecție l-au înduioșat până la lacrimi pe directorul Filarmonicii Române care, întâmplător, trecea strada pe verde alături de o bătrânică și un orfan, chiar în acel moment. Acesta a declarat că de la George Enescu în concert la Ateneu nu a mai auzit ceva atât de emoționant.

„Parcă claxona un cor de îngeri”, a declarat directorul Filarmonicii, cu ochii plini de lacrimi. Imediat după ce s-a făcut verde pentru mașini, acesta a notat numărul de Ilfov al taxiului și l-a căutat pe șofer. După două ore de ceartă, în care acesta nu a recunoscut nimic, taximetristul a fost convins să concerteze cu artiștii bucureșteni în cadrul unui spectacol care va costa 13,9 lei ora.

Pentru concert taximetristul va primi un claxon special, realizat de celebrul Stradivarius. „Acest claxon a mai fost folosit în România doar de Ion Voicu și nimeni altcineva. Este unul din puținele claxoane Stradivarius din lume iar valoarea sa este estimată la câteva milioane de dolari”, spun specialiștii în taximetrie.

Scris de Ef
16 septembrie 2014 14:09
Citește mai mult despre: claxon intersectie taximetristi

Alte articole

Vezi mai mult