Un taximetrist devenit pilot Tarom a zburat de la București la Cluj pe ruta Tokyo

Nu toate obiceiurile proaste au și dezvăț, după cum o demonstrează Victor R., un taximetrist din București devenit pilot al companiei aeriene Tarom. În chiar primul său zbor de linie, acesta a pilotat aeronava de la București la Cluj pe o rută ocolitoare, ce a trecut prin capitala Japoniei, Tokyo.

„Am vrut să zbor direct, chiar am încercat din răsputeri, dar, din păcate, singura teoremă din programa școlii de taximetriști, fiind repetată de atâtea ori în patru ani, m-a spălat pe creier, și anume: «Cea mai profitabilă distanță dintre două puncte nu este niciodată o linie dreaptă». Școala de pilotaj a încercat să-mi inducă noi concepte, dar se pare că a eșuat lamentabil“, spune Victor R.

Zborul nu a fost lipsit de evenimente hilare: când a fost nevoit să aterizeze în Tokyo, pentru a alimenta cu combustibil, pilotul a fost aplaudat, pasagerii crezând că au ajuns la Cluj, după ce au văzut atâtea turnulețe pe clădiri.

Din fericire pentru Tarom, compania a găsit deja un motiv legal să îl concedieze pe proaspătul pilot: acesta întârzie în fiecare zi la muncă, deoarece vine mereu la aeroport pe o rută ocolitoare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
5 februarie 2023 09:45
Citește mai mult despre: tarom taximetrist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult