Un taximetrist și-a luat mașină electrică, ca să se retragă în Berceni silențios

Ca întotdeauna, taximetriştii se află în avangarda tehnologiei! Marcel Sulescu, şofer pentru o mare companie de taximetrie din Capitală, şi-a cumpărat recent o maşină electrică şi spune că n-a fost niciodată mai încântat.

„Ştiţi cum merge? Ca unsă, nici n-o auzi. În sfârşit, pot să mă retrag în Berceni perfect silenţios, fără să mai atrag atenţia tuturor derbedeilor care pretind de la mine să-i duc în altă parte. Cum adică, mă, să te duc în Titan când eu MĂ RETRAG ÎN BERCENI?”, spune Marcel, mândru de achiziţia sa, o splendidă Tesla galbenă colantată cu numele firmei.
 
În fiecare seară, Marcel stă la ţigări, cafele şi bârfe cu ceilalţi taximetrişti la barieră, în Centrul Vechi, după care se retrage în Berceni pentru a se odihni. „Problema e că, taman când mă retrag eu în Berceni, tot felul de netrebnici urlă la mine să-i plimb prin oraş. Unde o să ajungem dacă începem să mergem unde vrea clientul?”
 
Acum, graţie maşinii silenţioase, Marcel se poate strecura tiptil-tiptil spre cartierul de baştină, unde îşi câştigă existenţa jucând, cel mai probabil, la păcănele, şi acelea tot electrice.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
18 octombrie 2019 16:01
Citește mai mult despre: taximetristi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult