Un țigan cu telefonul descărcat, prins în timp ce încerca să fure curent dintr-un bar

Pentru hoții de curent din Capitală, sfidarea legii e un mod de viață. Romică C., un țigan din cartierul Balta Albă, a fost arestat de poliție în timp ce încerca să fure curent pentru telefonul mobil. Aflat la cumpărături, Romică voia să-și sune soția ca să întrebe dacă mai e nevoie de pâine și lapte pentru ăia mici, când a văzut că i s-a terminat bateria. Telefonul nu mai arăta nicio liniuță.

Amintintu-și că are încărcătorul la el, Romică a intrat într-un bar și, pentru a adormi vigilența angajaților, a comandat politicos o cafea. Când a simțit însă că este momentul potrivit, bărbatul și-a dat în petec. Nici nu placase bine chelnerița de lângă masa lui, că Romică a scos încărcătorul de Nokia și a început să facă ce știa el mai bine: să fure curent.

Poliția a intervenit în forță și l-a arestat pe răufăcător. În acest moment, el se află în arestul secției 13 din Capitală și așteaptă primul termen al procesului. Potrivit polițiștilor, Romică C. nu are cazier, însă mai multe persoane de aceeași etnie cu el au comis crime îngrozitoare, iar asta spune multe.

Scris de TNR
3 iunie 2011 08:48

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult