Un ţigan ursar s-a apucat să joace ursul panda!

Revoluţie în entertainment-ul ţigănesc! Un ursar din Teleorman a renunţat la show-urile tradiţionale în care se juca ursul carpatin şi a început să joace ursul panda. El se află acum în turneu prin localităţile din sudul ţării, unde simpaticul panda a atras deja aplauzele a mii de oameni – dar a luat şi câteva nuieluşe de bambus peste lăbuţe atunci când nu a dansat bine.

„Se simţea nevoia de freestyling şi în acest domeniu”, spune ursarul, „lumea era sătulă să tot vadă ursul carpatin. Iniţial am vrut să joc grizzly-ul, mi se părea uşor de dresat şi foarte prietenos cu copiii. După ce am pierdut complet publicul la primele 2 reprezentaţii, mi-am dat seama că e mai bine să trec la panda, deşi nu e nici pe departe atât de simpatic şi drăgălaş ca un grizzly. Mi s-a mai sugerat să încerc şi cu urşi polari, dar se pare că suntem extrem de rasişti, se uită la culoarea pielii, nu ca ursul brun, care e de-al nostru”.

Ursarii old-style spun însă că jucatul ursului panda nu are viitor. “E o specie pe cale de dispariţie, ce o să mai joace peste 20 de ani? Îşi bate joc de tradiţii. Ţi se face ruşine când îl auzi «Joacă bine, Moş Martine, că-ţi dau pâine cu bambus!»”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
28 decembrie 2011 08:15

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult