Un tip a făcut inventarul localurilor pe care le frecventează şi a realizat că e homosexual

Îl cheamă Adrian, are 35 de ani, e însurat şi pare să ducă o viaţă normală, dar recent Adrian a realizat că e gay, pentru că frecventează cele mai gay localuri, şi dacă frecventezi şi tu aceleaşi localuri, probabil şi tu eşti gay. Aceasta e povestea lui.

“Într-o seară am început să intru serios la bănuieli. Am minţit-o pe soţia mea că sunt la bere cu colegii şi ne uităm la un meci de fotbal, dar de fapt eu mă dusesem în Control la Queer Night. Şi m-am şi lăudat pe Facebook că am venit pentru DJ”, explică Adrian, băiatul care a realizat că Freddie Mercury îi plăcea nu doar pentru voce.

“Iniţial m-am speriat. Îmi stătuse inima în loc! Am crezut că sunt hipster. Apoi am realizat că sunt gay, deci putea fi şi mai rău. Bine că nu sunt hipster. Confirmarea că sunt homo a venit când cineva m-a tăguit pe Facebook într-o poză în care eram la Lente Cafe, dansând lasciv cu un norvegian cu coif de viking, şi eu nu-mi aminteam nimic”, explică Adrian, proaspăt homosexual.

Adrian are şi hobbiuri extrem de gay, fără să-şi dea seama: “Într-o seară eram în Piaţa Constituţiei la iMapp, chestia aia când se proiectează chestii foarte colorate pe Casa Poporului, şi mă ţinea în braţe un biker de 2 metri, foarte bărbos, tatuat, dar cu nişte ochi blânzi. Cumva, simţeam că e un tip romantic şi abia aşteptam să mergem în J’ai Bistro, să ne sărutăm pasional undeva pe-acolo prin boscheţi”, spune Adrian.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
18 septembrie 2015 16:07

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult