Un TIR care ducea mâncare acasă la Oana Roman a rămas înzăpezit pe DN1

Oana Roman trece prin momente foarte dificile după ce tirul care-i aducea mâncarea de prânz a derapat şi a rămas înzăpezit, din cauza supraîncărcării. Şoferul tirului a încercat să explice: „De obicei sunt două transporturi, întâi vin eu cu mezelurile și în urma mea vine tirul cu desertul. Drumul e blocat, dar sperăm ca măcar duba cu aperitive să poată trece, ca să limităm eventualele pirderi în greutate ale Oanei Roman.

Slăbită, izolată într-o bucătărie goală și cu glicemia scăzută, Oana Roman a postat pe blogul ei un emoționant mesaj de disperare alimentară: „Îmi chiorăie mațele, simt că mă sting. Conservele sunt pe terminate, azi am golit și ultima cameră frigorifică din casă. Abia îmi mai pot mișca maxilarul, sug o bucată de șuncă afumată ca să uit de foame… Doar o minune mă mai poate salva, sau patru sute de kile de ceafă de porc cu extra-maioneză. Doamne! Închid ochii și îmi imaginez cum apare tirul în fața casei mele și îmi strigă ca de obicei: Doamna Oana, a sosit comanda! Basculez?”

Situația pare fără de scăpare, tirurile sunt în continuare blocate iar meteorologii au anunțat că ninsorile nu se vor opri curând. Conform estimărilor, acum în locuința Oanei Roman stratul de grăsime a ajuns deja la 40 de centrimetri, din 80 cât avea ea de obicei în această perioadă a anului.

Scris de TNR
28 ianuarie 2012 12:01

Alte articole

Vezi mai mult