Un turist a călcat într-un misterios monolit maro din Pădurea Baciu

Singurul monolit misterios recunoscut oficial din România, cel maro din pădurea Baciu, a fost distrus de un turist neatent cândva în timpul nopții trecute. Pădurarii veniți la fața locului nu au putut decât să constate dezastrul.

„După cum se vede și din imaginile prezentate, monolitul este în totalitate distrus. Suprafața sa lucioasă și maro, lină și neîntreruptă poartă acum urmele unui bocanc mărimea 42-43. O echipă de legiști ai pădurii inspectează acum urma lăsată și restrânge cercul de suspecți”, a declarat inginerul forestier Decebal Popescu, custodele pădurii Baciu.

Controversatul codru de lângă Cluj a fost deseori în centrul a multe conspirații și fenomene neexplicabile. Monolitul maro a apărut la începutul anilor 2000 după o sesiune intensă de grătare ale localnicilor în zona blestemată. Deși a fost analizat ani de zile cu spectrograf, raze gama și radiații, încă nu a fost stabilită cu certitudine originea extraterestră a acestuia.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
3 decembrie 2020 18:12

Alte articole

Vezi mai mult