După uraganul Dorian, încă o furtună tropicală face ravagii în vestul Oceanului Atlantic! De data aceasta, meteorologii au decis să îi dea uraganului un nume românesc, ca Marian sau Costică, după ce acesta a devastat pur şi simplu bufetul suedez la un hotel all-inclusive din Bahamas.

uraganul_marian.jpg
"În această dimineaţă, uraganul a atins forţă maximă, a spart uşa restaurantului şi a ras pur şi simplu micul dejun, pe care îl pregătiserăm pentru 200 de persoane. Zburau crenvurşti, erau resturi de omletă pe pereţi... un dezastru", spune proprietarul hotelului de 4 stele.

După ce a făcut ravagii la micul dejun, uraganul s-a mai calmat, a ridicat în aer câteva butoaie de bere şi s-a dus pe plajă. "Pot să jur că s-a auzit un sunet ca o râgâială. Ne temem ca uraganul Marian să nu se întoarcă şi pentru prânz", adaugă un angajat.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Monday, 02.09.2019 14:34 Monden

National Cinematografic