Un urmărit general a fost găsit de vechiul administrator, pentru neplata întreţinerii

Arhire Amariei, un condamnat definitiv pentru furt care era căutat de poliţie de mai bine de zece ani, a fost prins ieri în apropierea vârfului Omu de administratorul blocului în care a locuit între 1997 şi 1998. Se pare că în această perioadă Arhire ar fi acumulat mai bine de 200 de lei restanţe la întreţinere, fapt ce a isterizat blocul şi în special pe administrator. După mai bine de trei ani de căutări, administratorul a dat de urma fugarului, pe care l-a surprins în momentul în care se pregătea să plece din cabana în care locuia.

„Am primit un apel astăzi dimineaţa de la un domn care mi-a spus că l-a capturat pe Arhire dar nu ni-l predă până nu i se achită cei 200 de lei restanţi. Până la urmă am făcut o chetă cu colegii şi i-am dat omului banii, având în vedere că îl căutam pe fugar de ani de zile. Ne-a mulţumit şi s-a scuzat că i-a luat atât de mult să-l găsească”, a declarat unul dintre poliţiştii implicaţi în acţiune.

Evenimentul a fost sărbătorit cum se cuvine de locatarii blocului H13, scara 2, care acum rasuflă uşuraţi că cei 200 de lei nu mai trebuie acoperiţi din fondul de rulment. „Să ştiţi că mi-am dat seama de când l-am văzut că nu este un om de calitate. Avea cercel în ureche şi vorbea tare, era evident că ne va face probleme. Mă bucur că l-a prins administratorul, dar cam târziu”, a declarat unul dintre locatari.

Scris de TNR
18 august 2014 00:08
Citește mai mult despre: administrator intretinere

Alte articole

Vezi mai mult