Un urs a comandat pe Glovo și a primit un curier întreg din partea casei

Bucurie de nedescris pentru un urs din împrejurimile Brașovului. Și-a comandat pe Glovo o simplă tocăniță de ciuperci, că-l ținea ursoaica la regim, dar s-a trezit la intrarea bârlogului cu mult mai mult decât spera: pe lângă tocăniță a primit și un curier întreg, despre care ursul a presupus că e din partea casei.

”În viața mea nu am primit un cadou atât de frumos”, a povestit ursul. ”Un curier întreg, dar și o bicicletă. Curierul l-am păstrat pentru mine,însă cu bicicleta n-am ce face. Probabil o să i-o dau vărului meu, că el de mic a spus c-ar vrea o carieră în lumea circului, îi prinde la fix bicicleta. Cât despre restaurant, bineînțeles că l-am salvat la Preferate și i-am dat un review excelent.”

Se pare că nu este prima dată când un urs confundă curierul cu un cadou din partea casei, ceea ce i-a făcut pe cei de la Glovo să regândească livrarea către urși. ”Am dat anunț peste tot că angajăm urși”, spun cei de la Glovo. ”E clar că unui urs trebuie să-i livreze mâncarea tot un urs, altfel astfel de accidente se vor tot repeta.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 noiembrie 2020 13:01
Citește mai mult despre: curier urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult