TNR Premium cu 2€/lună

  • N-ai bannere publicitare
  • Poți comenta la articole în site
  • Peste 70 de articole doar pentru abonați în fiecare lună
  • Susții cel mai important cotidian independent din România

Un urs a intrat într-un restaurant din Braşov şi aşteaptă de 3 ore să-l bage cineva în seamă

Scris de TNR
@
3 septembrie 2025 09:05
Un urs a intrat într-un restaurant din Braşov şi aşteaptă de 3 ore să-l bage cineva în seamă

Chiar şi prietenii blănoşi deplâng starea în care a ajuns industria horeca în România! Sebastian Mormăilă, un urs de 800 kg de pe muntele Tâmpa, a intrat aseară pe fereastră într-un restaurant din Braşov şi a povestit într-un review pe Tripadvisor că experienţa a fost „sub orice critică”.

„M-am pus la o masă şi am aşteptat să vină cineva, să se înspăimânte, să urle, să-mi ia comanda sau ceva”, spune ursul. „Nimic. Zici că nu existam. Trei ore am aşteptat să fiu băgat în seamă. Toţi chelnerii erau ba afară la ţigară, ba la masa patronului. La un moment dat au încins şi o partidă de table şi eu stăteam ca fraierul într-un colţ aşteptând măcar să primesc un amărât de meniu.”

Sătul să fie ignorat, la un moment dat ursul a rupt un perete al localului şi s-a întors în pădure, mai flămând decât era când venise.

„Să zicem că, dacă eram un om mai mic de înălţime, aveau scuza că nu m-au văzut. Dar sunt o fiară de aproape o tonă cu capul cât maşina lor de spălat vase”, spune ursul Sebastian, care şi-a alinat foamea mai târziu de la tomberonul restaurantului, adăugând că se simte foarte murdar, dar n-a avut încotro având în vedere că i s-a refuzat o masă civilizată.

Citește mai mult despre:

Ne găsești și pe FacebookInstagram, TikTok și YouTube.

Comentarii 0 comentarii

Joburi Disponibile

Alte articole

Rubrica lui Ovi