Un urs aflat pe marginea șoselei, lovit de o mașină condusă de un urs drogat

Iată că șoselele României nu sunt periculoase doar pentru oameni, ci mai nou și pentru urși. O demonstrează un incident care a avut loc ieri pe Transfăgărășan, când un biet urs care stătea pe marginea șoselei și făcea cu mâna la mașini a fost lovit din plin de un bolid condus de un urs inconștient.

Testat de polițiști, s-a dovedit că ursul de la volan era drogat cu un cocktail de substanțe care ar pune la pământ chiar și un urs. Deși neconfirmat oficial, se pare că ursul de la volan nu avea nici permis auto. Ursul a ieșit pozitiv și la alcool, dar el a insistat că n-a băut nimic, ci doar i-au fermentat în burtă niște fructe de pădure pe care le-am mâncat la micul dejun.

În momentul în care polițiștii se pregăteau să-l ducă pe urs la spital, pentru probe de sânge, din pădure a apărut o ursoaică cu pui extrem de nervoasă, aparent partenera ursului drogat, care i-a pus imediat pe fugă pe polițiști. Ursul drogat a scăpat astfel de dat probe de sânge, dar pe de altă parte a ajuns pe mâna ursoaicei, ceea ce probabil e mult mai rău pentru el.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
7 septembrie 2023 11:16
Citește mai mult despre: drogat urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult