Un urs şi-a luat telefon ca să vadă când scrie de el pe RoAlert

Se pare că și urșii sunt curioși să afle ce se mai spune despre ei. Un urs dintr-o pădure de lângă Predeal, de exemplu, a decis să-și ia telefon, ca să vadă în timp real când scrie RoAlert-ul de el, nu să afle de asta după câteva ore sau chiar zile – ca să nu mai vorbim de cazurile în care nici măcar nu află vreodată.

Ursul spune că nu e distractiv să te duci să alergi oameni pe pârtie când aceștia sunt avertizați de prezența ta acolo. Însă așa, dacă vezi pe RoAlert ce se spune despre tine poți să-ți schimbi rapid zona de acțiunea, astfel încât oamenii să fie luați pe nepregătite când te duci peste ei. Și, în plus, poți să faci impresie printre ursoaice arătându-le mesajul RoAlert care spune că ești un „animal periculos“.

Există însă și urși pățiti care spun că telefonul aduce numai necazuri. „Mi-a stricat relația cu ursoaica“, se plânge ursul Vlăduț. „Și-a luat și ea telefon și-a aflat de pe RoAlert că e un urs beat pe pârtie – și cumva și-a dat seama că eram eu. Numai eu știu ce scandal am avut acasă, că ea știa c-am ieșit să duc gunoiul, nu c-am fost la băut. M-a acuzat și că am alergat schioare pe pârtie, de-am dormit numai pe pragul bârlogului mai multe nopți.“

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 martie 2021 14:17
Citește mai mult despre: roalert telefon urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult