Un vasluian uimește savanții care cercetează coronavirusul. Convins că e mai ușor să previi decât să tratezi, vasluianul susține că a anticipat apariția acestui virus și se tratează cu spirt pur încă din 1994. Vasile Apachiței se laudă că e imun nu doar la Covid-19, ci și la Covid-20, 21 până la 27, deci va putea trece fără probleme peste următoarele crize majore până la jumătatea secolului.betiv_vaslui_coronavirus.jpg

Vasile susține că și vecinii săi din sat sunt imuni, unii inclusiv la ciumă, holeră și ebola și că savanții sunt bineveniți să-i studieze, cu condiția să ciocnească un pahar de Mona înainte, condiție pentru care insistă, că altfel dacă îi miros vecinii că-s treji îi aleargă cu topoarele.

Vasluianul spune că pentru el teoriile conspirației nu au niciun sens: ”Nu mă interesează cine a creat boala. Ei n-au nicio putere în fața spirtului”. Acesta îi sfătuiește pe românii care au făcut cumpărături să le transforme în spirt, pentru că ”ce sens are să trăiești dacă nu ești beat”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 13.03.2020 19:14 Monden

National Cinematografic