În cheamă Ghiocel a Simionesei și sub masca unui bețivan violent se ascunde un cetățean model al nou înființatului stat islamic. Ghiocel are 4 soții, din care două îi sunt surori, iar una îi este și fiică, cu una din surori, a patra soție fiind o vecină din sat, pe al cărei soț Ghiocel l-a decapitat, apoi a răpit-o pe ea și o ține într-un grajd.judetul_vaslui_nu_treceti.jpg

Astea nu sunt singurele isprăvi ale lui Ghiocel Asimionesei. Când a venit poliția să-l aresteze, Ghiocel a sărit cu toporul, decapitând câteva persoane. Statul a trimis armata, dar consătenii turbatului Asimionesei s-au adunat în jurul casei ca să-l apere, exact cum au făcut credulii din Timișoara în `89 cu Laszlo Tokes.

Vasluianul a intrat în atenția liderului Statului Islamic, Abu-Bakr Al-Bagdhadi, care l-a contactat pe Ghiocel telefonic, i-a trimis o diplomă de terorist de onoare al Statului Islamic și un baril de petrol, pe care Ghiocel l-a băut cu niște consăteni.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Friday, 09.10.2015 18:41 Monden

National Cinematografic