Sătul de viaţa lipsită de evenimente de la ţară, un vasluian a făcut pasul cel mare: şi-a găsit de muncă! Bineînţeles, ingeniosul Sandu T. nu s-a angajat însă oriunde, ci la dispeceratul 112. Acum, de câte ori sună cineva ca să semnaleze o încăierare la birt, un jaf sau chiar un viol, Sandu ştie exact unde se întâmplă, îşi pune treningul ăla bun şi se alătură distracţiei.

vasluian112angajat.jpg
"Când locuieşti într-un sat mic, ca al meu, îţi vine să înnebuneşti. Aici nu şi-a mai căsăpit nimeni vecinul de săptămâni întregi", mărturiseşte Sandu. "De când lucrez la 112, viaţa mea s-a schimbat. Aflu întotdeauna primul toate evenimentele din tot judeţul! Numai ieri am fost la 3 bătăi şi 4 spargeri. În zilele noastre, informaţia e totul!"

Superiorii sunt şi ei mândri de prestaţia lui Sandu. "Serviciul 112 n-a fost niciodată atât de eficient. Cum ai sunat, cum ţi-a răspuns! În plus, fiindcă mai mereu se duce tot el pe teren, colegii noştri de la Poliţie pot să stea liniştiţi şi să mănânce gogoşi", spune şeful dispeceratului judeţean.

Scris de TNR | Sunday, 29.10.2017 13:08 Monden

National Cinematografic