Sătul de viaţa lipsită de evenimente de la ţară, un vasluian a făcut pasul cel mare: şi-a găsit de muncă! Bineînţeles, ingeniosul Sandu T. nu s-a angajat însă oriunde, ci la dispeceratul 112. Acum, de câte ori sună cineva ca să semnaleze o încăierare la birt, un jaf sau chiar un viol, Sandu ştie exact unde se întâmplă, îşi pune treningul ăla bun şi se alătură distracţiei.

vasluian112angajat.jpg
"Când locuieşti într-un sat mic, ca al meu, îţi vine să înnebuneşti. Aici nu şi-a mai căsăpit nimeni vecinul de săptămâni întregi", mărturiseşte Sandu. "De când lucrez la 112, viaţa mea s-a schimbat. Aflu întotdeauna primul toate evenimentele din tot judeţul! Numai ieri am fost la 3 bătăi şi 4 spargeri. În zilele noastre, informaţia e totul!"

Superiorii sunt şi ei mândri de prestaţia lui Sandu. "Serviciul 112 n-a fost niciodată atât de eficient. Cum ai sunat, cum ţi-a răspuns! În plus, fiindcă mai mereu se duce tot el pe teren, colegii noştri de la Poliţie pot să stea liniştiţi şi să mănânce gogoşi", spune şeful dispeceratului judeţean.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Sunday, 29.10.2017 15:08 Monden

National Cinematografic