Un vegan a distrus 19 aparate de păcănele încercând să ajungă la fructe

Cine credea că veganii sunt zen şi pacifişti s-a înşelat amarnic! Marcel Niculescu, un tânăr vegan din Capitală, tocmai a fost comandat la trei ani de muncă în folosul comunităţii şi plata unei amenzi usturătoare pentru 19 acte de distrugere.

În cursul lunii martie, bărbatul a spart, folosind un ciocan, 19 aparate de păcănele din mai multe săli de jocuri din cartierul Berceni.

„Toată lumea credea că are ceva împotriva jocurilor de noroc sau că a pierdut bani. De obicei, aşa o iau oamenii razna şi încep să distrugă aparatele. Dar Geani doar văzuse fructele pe ecran şi încerca să ajungă la ele ca să le mănânce. Nici nu poţi să te superi pe el. Într-adevăr, cireşele alea arată delicios”, spune Nicu Ţîfîrlea, patronul unei săli de păcănele vizate de atacul veganului.

În urma audierilor, judecătorii au stabilit definitiv că atacatorul a simţit o „atracţie irezistibilă” faţă de prunele, lămâile, cireşele şi pepenii de pe ecran şi a folosit obiectul contondent ca să ajungă la ele. Din păcate, fructele erau doar un miraj, iar gestul hapsân îl va costa scump pe Marcel.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
28 aprilie 2024 04:44
Citește mai mult despre: fructe pacanele vegani

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult