Un vegan înrăit și-a eliminat prin operație toată carnea de pe corp

Un vegan din București, dar născut în Moldova, a recurs la un gest extrem pentru a-și arăta devotamentul față de cauza pe care o susține. Acesta a renunțat la toată carnea de pe corp, în urma unei proceduri chirurgicale extrem de complexe care, chiar dacă i-a pus viața în pericol, acum îl face să se simtă mult mai liber.

„Carnea e crimă, dacă nu o pot accepta în burgeri, nu o pot accepta nici pe mine. De aceea am decis să renunț la toată, inclusiv la piele și organele interne. Mă simt atât de liber, că îmi vine să alerg prin oraș ca să-mi strig bucuria, dar nu pot, pentru că nu am energie”, a declarat Victor Tofuneanu.

Veganul spune că nu se va opri aici. „În buna tradiție a veganilor de a renunța la carne pentu a o înlocui cu produse care o imită, îmi voi înlocui mușchii cu soia, organele interne cu burgeri vegetali, și pielea cu șorici vegan, cea mai recentă inovație a veganismului. Creierul rămâne în stadiul actual, pentru că era deja format din brânză tofu dinainte de operație”, a adăugat bărbatul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
2 mai 2024 11:05
Citește mai mult despre: vegan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult