O confuzie banală a provocat al treilea incident aviatic în doar 24 de ore! Un avion care zbura de la Londra la Bucureşti a fost nevoit să aterizeze de urgenţă la Budapesta, după ce toţi pasagerii şi-au dat seama că acolo voiau de fapt să ajungă.

avionbritish.jpg
"Zborul părea să decurgă normal, dar la un moment dat un domn i-a spus soţiei sale: 'Auzi, noi de ce mergem la Bucureşti? Aici scrie că Budapesta e capitala Ungariei!'", mărturiseşte Decebal Popson, însoţitor de zbor.

"Alţi pasageri l-au auzit, iar atmosfera a degenerat repede. A fost haos: oamenii oftau,  o doamnă a leşinat, câţiva copii au izbucnit în plâns, un bărbat a încercat să intre în cabina piloţilor. Riscau să devină violenţi. Atunci, comandantul a luat decizia de a ateriza la Budapesta ca să-i liniştească."

"Doamne, cred că mai aveam 10 km până în spaţiul aerian românesc! Mi-am văzut toată viaţa trecând prin faţa ochilor. Acum îi sun pe ai mei să le spun că sunt bine", a declarat Winston Chesterfield, turist, strângând un kürtoş în mâinile încă transpirate.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 19.07.2017 15:36 Monden

National Cinematografic