Un zugrav își suspectează colegul că ar fi vocalul Carla`s Dreams, că folosește prea multă vopsea

Un zugrav este convins că a descoperit identitatea solistului de la Carla’s Dreams, nimeni altul decât colegul său Dorel. Asta după ce-a remarcat că, de câțiva ani, acesta folosește extrem de multă vopsea, mai ales în perioade în care sunt anunțate concerte sau evenimente cu Carla`s Dreams.

”Sunt vechi în meserie și știu exact cât cere bidineaua pe metru pătrat. Colegul meu nu are cum consuma atât de multă vopsea decât dacă face și altceva în afară să dea pe perete cu ea”, spune zugravul. ”Și cel mai probabil Dorel e solistul de la Carla`s Dreams și se vopsește pe față cu ea. Mai ales că l-am și prins cântând de câteva ori în timp ce dădea cu bidineaua, dar l-am oprit, că mă deranjează vocea lui. Exact cum mă deranjează și lălăitul ăluia de la Carla`s Dreams.”

Pe de altă parte, zugravul spune că-l înțelege perfect pe colegul său. ”E normal să se vopsească pe față și să-și ascundă identitatea”, spune acesta. ”Păi dacă se află că el e solistul de la Carla`s Dreams, vă spun eu că nu mai prinde un zugrăvit în viața lui și moare de foame. Și are copii și nevastă acasă de hrănit, chiar nu-și permite să se afle că e solist la Carla`s Dreams în timpul liber.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
7 septembrie 2018 19:15
Citește mai mult despre: carla's dreams

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult