Una zice pe Facebook, alta face! Mîndruţă trafichează imigranţi cu iahtul personal

Asta faci tu cu iahtul în Mediterana, Mîndruţă? Fostul om de televiziune pretinde că merge la regatta din Chios, dar de fapt încarcă migranţii din Turcia şi îi introduce ilegal în spaţiul Schengen! Iată ce nu se vede în pozele pe care Mîndruţă le pune pe Facebook de la aşa-zisele “evenimente de iahting” la care participă, imagini care sunt dovezi clare că desfăşoară un trafic susţinut cu migranţi, cu complicitatea autorităţilor.

“De unde credeţi că are bani? Din Facebook? Voi aţi făcut vreodată bani pe Facebook? Să fim serioşi. Şi ştiţi de ce face campanii pentru respingerea refugiaţilor, spunând că ameninţă securitatea în Europa? Ca să aibă monopolul traficului cu migranţi, de-aia!”, explică analistul politic Decebal Popescu.mindruta_traficant_migranti.jpg

Surse din mediul traficanţilor susţin că lui Mîndruţă i se spune dl. Abdullah Munduruz şi cere chiar şi 2000 de Euro pentru un biet refugiat: “Condiţiile de la bordul iahtului sunt luxoase doar pentru dl. Abdullah Munduruz! Pe noi ne punea să facem pipi în mare, deşi la bord sunt toalete. Când am ajuns la Constanţa, deşi ne promisese că ne duce la Bucureşti cu maşina, a trebuit să mergem cu bicicleta. A zis că aşa nu se prinde nimeni, că o să creadă lumea că suntem hipsteri”, spune Aziz Fattoush, refugiat din Siria.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
27 august 2015 16:44
Citește mai mult despre: iaht Mediterana migranţi Mindruta refugiati trafic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult