Dublă lovitură pentru Andreea Marin, care nu numai ca şi-a văzut casa spartă, dar a aflat că misteriosul spărgător ar fi chiar rivala sa, Mihaela Rădulescu. Se pare că diva de la Monaco ar fi recurs la acest gest dintr-o criză de gelozie în momentul în care ar fi văzut o poză cu Zâna într-o revistă franţuzească.raduleasca_marin_furt.jpg

„Mihaela a luat foc în momentul în care a văzut că Andreea a apărut în Vogue Paris, mai ales că ea nu apăruse niciodată acolo. Se împacase cu ideea că revistele din România mai publicau poze cu Zâna, însă nu se aştepta să o vadă şi în cele franceze, unde mai pui că articolul era şi laudativ. A fost prea mult pentru ea şi a clacat. Vecinii ar fi văzut-o înghesuind nişte şurubelniţe în poşetă înainte să plece”, a declarat Calvin Grosse, un prieten al vedetei.

Gurile rele spun că Mihaela venise decisă să-l fure din casă chiar pe soţul Andreei, Tuncay, însă din întâmplare acesta nu se afla acolo. „L-a aşteptat două ore după care s-a mulţumit să cotrobăie prin casă pentru a găsi poze cu Andreea grasă. Apoi a plecat”, a declarat un vecin care care ar fi suferit arsuri pulmonare din cauza esenţei puternice de parfum din zonă.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Laurentiu | Friday, 28.08.2015 19:59 Monden

National Cinematografic