Unde duce rivalitatea: Mihaela Rădulescu ar fi spart casa Andreei Marin!

Dublă lovitură pentru Andreea Marin, care nu numai ca şi-a văzut casa spartă, dar a aflat că misteriosul spărgător ar fi chiar rivala sa, Mihaela Rădulescu. Se pare că diva de la Monaco ar fi recurs la acest gest dintr-o criză de gelozie în momentul în care ar fi văzut o poză cu Zâna într-o revistă franţuzească.

„Mihaela a luat foc în momentul în care a văzut că Andreea a apărut în Vogue Paris, mai ales că ea nu apăruse niciodată acolo. Se împacase cu ideea că revistele din România mai publicau poze cu Zâna, însă nu se aştepta să o vadă şi în cele franceze, unde mai pui că articolul era şi laudativ. A fost prea mult pentru ea şi a clacat. Vecinii ar fi văzut-o înghesuind nişte şurubelniţe în poşetă înainte să plece”, a declarat Calvin Grosse, un prieten al vedetei.

Gurile rele spun că Mihaela venise decisă să-l fure din casă chiar pe soţul Andreei, Tuncay, însă din întâmplare acesta nu se afla acolo. „L-a aşteptat două ore după care s-a mulţumit să cotrobăie prin casă pentru a găsi poze cu Andreea grasă. Apoi a plecat”, a declarat un vecin care care ar fi suferit arsuri pulmonare din cauza esenţei puternice de parfum din zonă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
28 august 2015 17:59
Citește mai mult despre: andreea marin furt Mihaela Radulescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult