Unde sunteţi, veganilor? Ţăranii se plâng că n-are cine să recolteze porumbul şi cartofii

Criză în agricultură. Deşi pe Facebook şi Instagram geme de vegani şi vegetarieni, ţăranii spun că n-au mână de lucru pentru culesul porumbului şi cartofilor. Ţăranii le bat obrazul falşilor vegani, spunând că “dacă chiar ar mânca numai plante, le-ar păsa de unde vine varza aia, nu ne-ar lăsa s-o culegem singuri”, spun ţăranii.

Şi alte surse confirmă că numărul veganilor e dubios de mare: “Se vinde prea multă şaorma în ţara asta ca să fie atâţia vegani. De fapt e un sindrom modern, în care ei se cred diverse lucruri pe social media, dar în realitate sunt nişte corporatişti lipsiţi de identitate”.

“Problema ridicată de ţărani arată că dedesubturile veganismului sunt tulburi. Cei mai mulţi sunt de fapt nişte săraci, care trăiesc cu şniţele din texturat de soia din China, că nu-şi permit broccoli bio decât la sărbătorile mari”, spune nutriţionistul Decebal Popescu.

Ţăranii spun că au şi o ofertă pentru veganii care se oferă să vină la cules: „Pot să mănânce absolut orice vor ei de pe câmp, nici nu le punem botniţă”.

Scris de TNR
30 septembrie 2019 12:09
Citește mai mult despre: vegani

Alte articole

Vezi mai mult