Unele lucruri rămân eterne. Un român de 42 ani încă mai fură bani de țigări de la părinți

Îl cheamă Remus, lucrează la o bancă, are bani, smartphone, 2 copii şi casa lui, dar cu toate astea Remus rămâne în sufletul lui un adolescent. Deşi are 42 de ani, încă mai are obiceiul inexplicabil de a şterpeli bani din casa părinţilor, bani cu care îşi ia ţigări.

“E simplu. Ei nu şi-au schimbat ascunzătoarea. Ţin banii tot în comodă, chiar sub cutia cu bijuterii a mamei. Intru tiptil, că ei sunt cu ale lor prin bucătărie. Iau bancnote mici, şi puţin. Nu sunt prost să iau bancnotele mari, să-şi dea seama. Până acum nu m-au prins niciodată”, explică Remus.

Părinţii lui Remus ştiu însă că fiul lor continuă să le fure din bani, dar nu sunt deranjaţi, şi nu îi dau de înţeles că ar şti ce face, pentru că oricum el le aduce mâncare şi medicamente care costă mult mai mult decât fură el: “Vine pe la noi cu diverse pretexte, dar noi ştim şi ne ducem în bucătărie, ca să-l lăsăm singur. Oricum nu fură mult. S-a mutat de acasă de 20 de ani, de când a terminat facultatea. Când fură, parcă îl simţim mai aproape, parcă n-a plecat de acasă”, oftează Mioara, mama lui Remus.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
1 septembrie 2015 14:09
Citește mai mult despre: bani parinti ţigări

Alte articole

Vezi mai mult