Ungurii se îngrămădesc la „Babardeală cu bucluc“ pentru că are „ardeal“ în titlu

Cel mai nou film românesc, Babardeală cu bucluc, are un succes nesperat în cinematografele din Budapesta! Mii de unguri şi-au exprimat dorinţa arzătoare de a vedea filmul cât mai curând, convinşi că e extrem de bun pentru că are „ardeal” în titlu.

„O parte din merit aparţine distribuitorului filmului, care a subliniat ‘Ardeal’-ul din ‘Babardeală’ pentru a-l face să sară în ochi, sau, cum se spune acolo, să sare la ochiuri”, spune Decebal Popescu, expert în design de afişe de filme despre babardeală.

„Baberdély cu bucluc? Sună bine. Orice pelicul despre Erdély merge la suflet, chiar şi dacă este despre fasolea de acolo. Părerea meu!”, şi-a dat cu părerea Szopolos Ferencz, reputat critic de film din Budapesta.

„Am s-o văd negreşit, me duc să-mi cumpăr la mine bileturile chiar acum. Babardealul e al nostru!”, a declarat Csingo Bingo, cinefil din localitatea Flekskecekememét.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
12 martie 2021 12:03

Alte articole

Vezi mai mult