Ungurii susţin că ei au bătut-o primii pe Alexandra Stan

Nu-i mai satură Dumnezeu! După ce că emit pretenţii absurde, cum că ar fi fost primii în Ardeal, mai nou ungurii se laudă şi că ar fi fost primii care ne-ar fi bătut una dintre cele mai îndrăgite artiste.

Ungurul Miklos Csaba se laudă că el ar fi fost primul care a bătut-o pe Alexandra Stan, impresarul Marcel Prodan sosind ulterior, la spartul târgului.

„Noi, ungurii, am fost mereu înaintea românilor. Şi la Alexandra Stan tot noi am fost acolo primii şi i-am dat-o în numele regelui nostru Ştefan. Abia după aceea a venit Marcel Prodan şi s-a dat mare că ar fi bătut-o el. Ea nu ştie ce spune, am lăsat-o inconştientă, pentru că noi, ungurii, ştim să dăm”, a declarat arogant ungurul Miklos Csaba.

Pretenţiile ungurilor nu sunt susţinute însă de niciun fel de documente, la fel ca şi în cazul Ardealului, afirmaţiile lui Miklos Csaba rămânând încă o pretenţie penibilă a maghiarimii şovine.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
20 iunie 2013 15:06

Alte articole

Vezi mai mult