Cele mai fragile ființe care circulă cu metroul, bodyguarzii care se presupune că au grijă ca în metrou ”să fie bine, ca să nue fie rău”, cum ar spune regele Hagi, au început să deranjeze din ce în ce mai mult călătorii.

Mai exact, în loc să-i reducă la tăcere și să-i dea jos la prima stație pe colindătorii care poluează fonic trenurile Metrorex, firavii bodyguarzi preferă tot mai des să se alăture colindătorilor și să cânte împreună cu ei, ca să mai facă și ei un ban.

bodyguard_colindatori_metrou.jpg Și, culmea, funcționează. Ba, mai mult, bodyguarzii de metrou primesc mult mai mulți bani decât colindătorii clasici. Însă nu pentru că ar avea vocea cristalină a unui Cristi din Banat, ci din cu totul alte motive.

”Le dau bani pentru că efectiv mi se face milă de ei”, a povestit un călător. ”Au toți o vârstă înaintată, par și subnutriți și mă gândesc ca măcar de sărbători să mănânce și bieții de ei o masă decentă. De ei și de bodyguarzii de farmacie efectiv mi se face milă, că sunt vai mama lor toți.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 22.12.2015 17:30 Monden

National Cinematografic