Unii nici nu trebuie să înveţe! Fiul lui Adrian Năstase a moştenit o diplomă de BAC de la o mătuşă

În timp ce copiii fără posibilităţi învaţă pe rupte ca să ia note mari, că altfel n-au nicio şansă în viaţă, copiii de bogătaşi primesc totul de-a gata, inclusiv diplomele. E cazul băiatului cel mic al lui Adrian Năstase, care a moştenit de la o mătuşă o diplomă de BAC specială, cu notă mare şi cu recomandare pentru o facultate din străinătate.

“Cel mai interesant a fost că şi la Mihnea s-a întâmpat să fie o moştenire cu peripeţii. Nu ştiu, parcă aşa avem ghinion în familie, la fel cum am avut eu cu moştenirea de la Mătuşa Tamara. Ce să vezi, pe spatele diplomei de BAC era lipit un plic, cu un cec de 2 milioane de dolari la o bancă din Elveţia. Asta înseamnă diplomă summa cum laude. Fratele lui a avut doar 1 milion, adică magna cum laude. Să vezi cum s-au certat! A trebuit să le dau eu de la mine câte 3 milioane de dolari, ca să înceteze, că mă apucase migrena!”, explică Adrian Năstase.

Diploma moştenită de Mihnea Năstase s-a dovedit cu noroc, el obţinând imediat un post de consilier la Bruxelles.

“Ştiţi care e chestia? Colegii mei de generaţie nici nu ştiu la ce să dea BAC-ul, îşi aleg materiile prost. Continuă să dea la materii inutile, gen matematică, română. Eu, sfătuit de tata, am dat la Nomenclatură, Securitate Oral, Corupţie, Demagogie şi Para-ndărăt, la care am luat note maxime. Nici nu mi-e milă de fraierii care au învăţat la materiile alea inutile, o să-mi facă plăcere să-i fur când voi ajunge la putere”, spune Mihnea Năstase, juniorul corupţiei.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Ionut
9 iulie 2015 13:13
Citește mai mult despre: adrian nastase BAC diploma Mihnea Nastase mostenire

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult