Uniți împotriva pericolului! Homosexualii luptă alături de BOR pentru interzicerea căsătoriilor gay

Biserica Ortodoxă a primit un ajutor nesperat din partea mai multor organizații care sprijină drepturile homosexualilor, care au semnat, și ele, petiția pentru interzicerea căsătoriilor între persoane de același sex. Aceștia spun că mulți dintre ei au ajuns homosexuali pentru că nu vor să se însoare, și nu vor să fie puși în situația penibilă să ajungă la vreo nuntă.

„Ce fain era să fii poponar în România pe vremuri. Nu te chema nimeni la nuntă, nu te chema nimeni la un botez, în afară de clasicele bătăi nu ți se întâmpla nimic greu. Acum, ce vor, să ne lase să ne căsătorim”, spune Altair Popescu, unul din liderii mișcării gay. „Dacă ești neînsurat și homosexual nu trebuie să mergi în vizită la ai lui, că sigur e dezmoștenit. Nu-ți vin rudele în vizită și nu trebuie să răspunzi la întrebări imbecile de la nevastă”.

Cel mai îngrozitor, spun homosexualii care au semnat petiția BOR, este că au trăit o viață întreagă cu ideea că nu vor avea soacră iar o eventuală legalizare a căsătoriilor ar elimina principala avantaj pe care îl au în fața heterosexualilor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

8 ianuarie 2016 18:01
Citește mai mult despre: BOR homosexuali

Alte articole

Vezi mai mult