Cea mai prestigioasă instituţie de învăţământ din Galaţi, Universitatea de Videochat "Pornache Negruzzi" din cartierul Micro 74, anunţă că se va închide! Nu din lipsă de fonduri sau de personal, ci fiindcă şi-a îndeplinit misiunea: absolut fiecare cetăţean din oraş are în acest moment o diplomă de studii avansate în domeniu.

videochat_galati.jpg

"Ultimii zece ani au fost o aventură pentru noi, dar a meritat. Puştoaice abia ieşite de pe băncile liceului, bunicuţe de 80 de ani care îşi doreau un ban în plus ca să le cumpere acadele nepoţilor, marinari musculoşi şi uleioşi de pe Dunăre, avocaţi, măcelari, chiar şi un câine - toţi şi-au luat diploma aici şi lucrează acum cu succes în studiouri de videochat din întreaga ţară", se laudă rectorul instituţiei, sexy_kitty_92.

Despre planurile de viitor ale corpului didactic de la UVPN, sexy_kitty_92 nu poate spune încă foarte multe. "Cel mai probabil, vom înfiinţa o Academie de Videochat într-un oraş mai mare, de exemplu Craiova", a declarat aceasta.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 22.08.2019 18:32 Monden

National Cinematografic