Unui antreprenor român i-a înghiţit pisica un card bancar, dar e ok, că era contactless şi plăteşte cu pisica

Orice om care are o pisică știe că este un animal pufos, dar dificil. A simțit-o pe pielea lui și Alistar Petrescu, un tânăr antreprenor din capitală căruia felina, în loc să-i facă praf perdelele și să-i distrugă canapeau când își ascute ghearele a preferat să-i înghită cardul firmei.

„Din păcate era cardul ăla bun, contactless, pe care îl folosesc zilnic, că am pachetul neliminat de la BT. Încasez fără comision, plătesc fără comision, doar că trebuie să merg cu pisica peste tot. Nu e chiar așa de neplăcut până la urmă, toate doamnele cu care am contact se bucură când îmi cer bani și eu le trântesc mâța pe masă, o mângâie pe ceafă, se joacă cu ea, e ok”, spune tânărul Alistar.

Avantajul pachetului nelimitat e că economisește niște bani și poate astfel să-i dea crănțănele premium pe firmă, să fie sigur că nu fuge pisica de-acasă să plătească cumpărăturile la alți antreprenori. Totodată, pisica nu mai miaună noaptea prin casă dar face câte un bip când trece pe lângă un obiect încărcat electromagnetic.

23 februarie 2018 11:02
Citește mai mult despre: pisica

Alte articole

Vezi mai mult