Unui român i-au ieşit bine două ochiuri şi acum insistă să-i spună nevasta Chef Nelu

Gastro-fusion în Berceni! Ionel, un român în vârstă de 37 de ani, a reuşit să gătească două ouă ochiuri şi s-a extaziat atât de tare că acum insistă ca soţia lui să-i spună Chef Nelu şi nici nu răspunde dacă soţia nu i se adresează cu “Da, chef”, sau “Nu, chef”.

Nevasta e supărată, pentru că Ionel a început să-şi cumpere şorţuri profesionale şi a dat 1000 de lei pe un set nou de cuţite japoneze, care au ruginit, pentru că Ionel nici nu ştie în ce sertar din frigider sunt legumele. În schimb, stă toată ziua să pozele mâncarea şi o pune pe Instagram, după care insistă ca soția să-i laude creațiile, ca și cum dacă îți iese un ou ochi cu zeamă ești deja Gordon Ramsay sau Jamie Oliver.

“Mă pune să-i aduc din piaţă carne de marmotă, ca să facă pilaf mongol. Am fost amendaţi pentru că a făcut o groapă în faţa blocului, ca să gătească miel haiducesc, dar a lovit o conductă de gaz şi era să intre la puşcărie”, explică soţia lui Ionel. Aceasta susţine că nici ouăle alea cu care se tot dă mare nu i-a ieşit din prima şi a mai dat foc şi la perdele de câteva ori.

Scris de Ionut
20 februarie 2017 19:02

Alte articole

Vezi mai mult