Unui tânăr i s-a înjumătăţit IQ-ul după ce s-a uitat la Măruţă până la capăt

Emisiunea “La Măruță”, cunoscută pentru modul în care afectează inteligenţa telespectatorilor, a mai făcut o victimă săptămâna trecută. Este vorba despre tânărul Robert A. din Ploieşti, care s-a trezit cu IQ-ul redus la jumătate după ce a urmărit întreaga emisiune, în ciuda avertismentelor familiei şi prietenilor.

“Era un băiat inteligent şi cultivat, ştia limbi străine şi voia să devină profesor”, a declarat, cu ochii în lacrimi, mama acestuia. “Nu ştiu ce i-a venit de s-a încuiat în cameră şi a început să se uite la mizeria aia. La un moment dat, pentru că nu mai auzeam nimic, am intrat peste el. Emisiunea tocmai se terminase şi el avea o privire fixă, goală, ca de bovină. Am încercat să-i dau telecomanda, să schimbe canalul. A zis doar ‘papa bun, Robert mănâncă’, a băgat-o în gură şi a început să o mestece.”

Potrivit medicilor, tânărul a căpătat un retard mintal foarte grav: “Practic, el are acum creierul unui fazan. Din păcate, durează ani de zile să repari materia cenuşie afectată de ceea ce noi numim sindromul Măruţă.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
9 noiembrie 2012 14:11
Citește mai mult despre: Maruta

Alte articole

Vezi mai mult