Update! Au apărut e-cocalarii, care parchează pe două locuri doar BMW-uri hibride

Cocalarul clasic e o specie pe cale de dispariţie! O spune Marcel, unul din primii „e-cocalari” apăruţi în cartierul bucureştean Pantelimon. Chiar în această dimineaţă, Marcel şi-a dus e-piţipoanca la mall să-i cumpere cafea artizanală cu lapte de soia şi chiloţi din bumbac reciclat, dar nu înainte să se asigure că şi-a parcat pe două locuri superbul BMW alb, hibrid, cu emisii aproape zero.

„Înainte să fim cocalari, suntem oameni – trăim pe o planetă fragilă, în vremuri complicate. E doar firesc să lăsăm trecutului tigăile alea diesel, care umpleau aerul de noxe, şi să facem liniuţe noaptea pe bulevard cu nişte tigăi adaptate timpurilor, hibride sau chiar electrice, silenţioase şi prietenoase cu mediul”, explică Marcel, asigurându-se încă o datăcă lanţul său gros e produs din aur fair-trade.

„Staţi liniştiţi, în continuare nu semnalizez când fac stânga de pe prima bandă, că nu m-am dilit, bossultanilor. Plus că semnalul consumă o grămadă de energie care ar putea fi folosită pentru salvarea focii blănoase de Pacific”, adaugă e-cocalarul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
20 mai 2022 05:15
Citește mai mult despre: cocalari hibrid

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult