Ups! De ziua ei, Șoșoacă a mâncat tortul cu tot cu stripperul ascuns în el

Dată afară din partidul care a propulsat-o, ostracizată în Parlament şi urmărită cică de DIICOT pentru zădărnicirea a tot felul de chestii, o acuzaţie de genul ăsta e ultimul lucru care îi mai trebuia Dianei Şoşoacă!

Câţiva participanţi la petrecerea unde aceasta a dansat voioasă pe „Az a szep” spun că senatoarea ar fi înghiţit unul dintre torturi cu tot cu stripperul ascuns înăuntru, gest considerat „deranjant” de persoanele mai slabe de înger din încăpere.

„S-a dat drumul la muzică, s-a adus tortul… Am auzit un urlet de sub cremă, dar era prea târziu. N-am recuperat decât o pereche de chiloţi tanga bărbăteşti şi nişte cătuşe pufoase. Rămăseseră între dinţi. Acum nu putem decât spera că Sexy Manuel o să iasă întreg pe partea cealaltă”, spune cofetarul Dorel, care susţine că l-a încastrat cu mâna lui pe Sexy Manuel în blatul tortului.

„Nu e primul caz de stripper înghiţit cu tot cu tort. A mai fost o întâmplare de genul într-un cătun din bazinul Amazonului, când indienii yanomami mi-au comandat un tort de ziua anacondei”, adaugă cofetarul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
18 noiembrie 2021 18:00
Citește mai mult despre: sosoaca stripper tort

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult