Românii au reușit în sfârșit să iasă de sub damful obositor al ”fie ca”-urilor! Anul acesta, pe prima poziție în topul urărilor către familie și prieteni a urcat celebra urare a lui nea Costel, drojdier - da, aia.

nea costel omul lui soros.jpg ”O binevenită schimbare de paradigmă”, apreciază reputatul etnolog Decebal Popescu. ”Eu trimit celebra urare a lui nea Costel de câțiva ani, practic de când am auzit-o la el prima dată. Mă bucur că românii s-au deșteptat și o folosesc și ei. Nu e cea mai elegentă urare, e adevărat, dar măcar e una sinceră, în perfect acord cu sentimentele românilor față de rude și prieteni.”

Reputatul etnolog este de părere că noua transpunere a sentimentelor față de familie în urări de Paști reprezintă o veritabilă revoluție copernicană - a treia, după cele ale lui Copernic și Kant. ”Iar cel mai bun ecxemlu că urarea funcționează este faptul că primești răspuns la ea în 100% din cazuri. Și nu doar unul, ci și câte 20-30 de mesaje. O desfătare a comunicării”, apreciază Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 02.05.2019 12:44 Monden

National Cinematografic