Urmărire ca-n filme! Agenţii OPC au gonit pe A2 după un food truck cu hamsii

Autostrada Soarelui a fost din nou scena unei urmăriri demne de „Fast & Furious”! De data aceasta, un food truck bănuit că vindea hamsii alterate a refuzat să tragă pe dreapta la somaţiile agenţilor ANPC care voiau să-l amendeze şi să-i confişte peştele împuţit.

Cu peste 200 km/h, şoferul food truckului „Hamsia Jucăuşă” a gonit pe A2 dinspre Constanţa, unde îşi desfăşura activitatea infracţională, până aproape de Cernavodă, unde oamenii ANPC-ului au reuşit să-i împuşte o roată.

În tot acest timp, un elicopter Sanepid a survolat autostrada, iar Direcţia Sanitar-Veterinară a organizat o barieră la kilometrul 210, pe care însă food truck-ul a străpuns-o fără probleme, fiind foarte unsuros.

„Şoferul dubei cu hamsii a încercat tot felul de tertipuri pentru a scăpa de urmărire, deversând pe carosabil chiar şi câţiva litri de ulei din friteuză”, explică vicedirectorul ANPC Constanţa, Marcel Constănţeanu.

Victorioşi, agenţii ANPC au refuzat chiar şi şpaga oferită de şoferul încolţit şi au confiscat peste 100 kg de peşte congelat expirat în 2017, 20 de saci de cartofi etichetaţi necorespunzători şi un polonic din ăla cu găurele.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
28 iulie 2021 16:41
Citește mai mult despre: food truck hamsii opc urmarire

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult