Tot anul, urşii şi-au făcut de cap în orăşelul harghitean Tuşnad-Băi, dar de data asta se poate spune că au întrecut măsura! În această dimineaţă, unul dintre urşii coborâţi din pădure în zona gării Tuşnad şi-a făcut curaj şi s-a îmbarcat în acceleratul cu direcţia Bucureşti.

ursbrunintren.jpg

Îngroziţi, călătorii s-au mutat în alte vagoane, iar în prezent animalul dezleagă integrame într-un compartiment la clasa I, transmite naşul, care însă nu are forţa necesară să evacueze fiara din vagon.

"Câţiva jandarmi au fost mobilizaţi să-l ajute pe controlor să verifice dacă animalul are sau nu bilet, însă vorbim de un carnivor de 600 kg, mă îndoiesc că vor putea să îl dea jos", spune Fekete Gyuri, şeful gării din Tuşnad.

"Foarte mulţi urşi gunoieri vor să ajungă la Bucureşti pentru că au auzit de groapa de gunoi de la Glina. E un fel de El Dorado al urşilor", explică Marcel Covaci, zoolog.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 16.06.2020 10:30 Monden

National Cinematografic