Un urs care s-a plimbat nestingherit mai bine de 8 ore prin Miercurea Ciuc susţine că a fost împuşcat de autorităţile locale în momentul în care a cerut o pâine în limba română.

"În propria ta ţară, să nu mai poţi cere o pâine în limba strămoşilor! E mormăitor la cer!", declară ursul Aurel, arătându-şi urmele de alice din fesa îmblănită.

urs_discriminat_in_harghita_paine.jpg
"Nu e prima oară când ursul coboară din pădure în căutare de mâncare, de exemplu pâine. Eu nu l-am auzit niciodată vorbind, am presupus că e un urs ungur. De unde era să ştiu că e urs român? El îmi dădea un leu, eu îi dădeam o franzelă, atâta tot", spune Tamas Kekemek, brutarul din Miercurea Ciuc.

"Acum, ursul spune că mi-ar fi cerut o pâine în română şi eu aş fi trimis jandarmii peste el să-l împuşte, dar asta e calomnie, eu nu fac discriminare, banii de la orice urs este bună în vremurii ăştia grei", adaugă fabricantul de pâine.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Wednesday, 06.02.2019 09:34 Monden

National Cinematografic