Cu toţii i-am criticat pe pantofarii care s-au cocoţat în acest weekend cu BMW-urile în munţi, dar pentru unii acest fenomen a fost mană cerească! Vlăduţ, ursul care spală parbrize în rezervaţia naturală Bucegi, pe traseul dintre Babele şi Piatra Arsă, a devenit unul dintre cele mai bogate animale din România, devansându-l chiar şi pe Vicenţiu, mistreţul preferat al lui Ion Ţiriac.

ursulcarespalaparbrize.jpg

După ce a câştigat mai bine de 3 milioane de euro în decursul a doar două zile, ursul susţine că va investi într-un zmeuriş privat pe versantul vestic al masivului. În plus, cunoscut pentru generozitatea sa încă dinainte să dea lovitura, acesta le-a cumpărat stupi de albine tuturor rudelor şi vecinilor din bârlogul unde a copilărit.

"Unii se feresc să spună cum au făcut primul milion. Mie nu mi-e ruşine. Mulţumesc pandemiei că i-a adus pe toţi fraierii ăştia cu maşinile pe munte. În sfârşit pot să mă dau şi eu mare când mă văd cu urşii bulgari şi greci", a mormăit Vlăduţ, extrem de satisfăcut.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 29.06.2020 11:42 Monden

National Cinematografic