Ursul care spală parbrize pe platoul Bucegilor s-a îmbogăţit în acest weekend

Cu toţii i-am criticat pe pantofarii care s-au cocoţat în acest weekend cu BMW-urile în munţi, dar pentru unii acest fenomen a fost mană cerească! Vlăduţ, ursul care spală parbrize în rezervaţia naturală Bucegi, pe traseul dintre Babele şi Piatra Arsă, a devenit unul dintre cele mai bogate animale din România, devansându-l chiar şi pe Vicenţiu, mistreţul preferat al lui Ion Ţiriac.

După ce a câştigat mai bine de 3 milioane de euro în decursul a doar două zile, ursul susţine că va investi într-un zmeuriş privat pe versantul vestic al masivului. În plus, cunoscut pentru generozitatea sa încă dinainte să dea lovitura, acesta le-a cumpărat stupi de albine tuturor rudelor şi vecinilor din bârlogul unde a copilărit.

„Unii se feresc să spună cum au făcut primul milion. Mie nu mi-e ruşine. Mulţumesc pandemiei că i-a adus pe toţi fraierii ăştia cu maşinile pe munte. În sfârşit pot să mă dau şi eu mare când mă văd cu urşii bulgari şi greci”, a mormăit Vlăduţ, extrem de satisfăcut.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
29 iunie 2020 09:06

Alte articole

Vezi mai mult