Urzeala proștilor! Medicii, obligați să spună ”Atenție, spoiler” înainte să comunice diagnosticul

Dezastrul cu moartea lui Jon Snow din Urzeala Tronurilor a atras reacţii violente din partea imbecililor, care nu vor să mai fie niciodată confruntaţi cu spoilere. Acestia au intervenit şi au promulgat o lege prin care inclusiv medicul e obligat să spună “Atenţie, spoiler!”, înainte să-ţi explice analizele, sau să-şi spună diagnosticul.

“Poate nu vreau să ştiu că am gonoree. Să mă lase pe mine să mă uit mai întâi, şi pe urmă să-mi explice cu binişorul, să nu am un şoc. Să simt că descopăr singur nu de la alţii. Eu pentru ce plătesc CAS-ul? Ca să mi se răpească dreptul la suspans?”, spune Cătălin B, român anti-spoilere.

“Ideal ar fi să mă sune doctorul şi să-mi spună: ‘Să ştiţi că aveţi ceva foarte grav. O boală. Dar mai multe despre asta o să vă spun săptămâna viitoare’. Şi tot aşa. Să mă ţină în suspans vreo 2-3 luni aşa, cât ţine un sezon. Iar dacă am ceva mai grav, să mă ţină mai multe sezoane, nu să mă omoare cu spoilerul din prima, aşa”, a mai spus Cătălin B.

Medicii sunt însă mulţumiţi de propunere şi declară că o vor pune în aplicare imediat. „Evident, vom cere şi o şpagă suplimentară pentru pacienţii anti-spoiler, aşa-numita taxă pe prost”, explică doctorul Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
26 iunie 2015 13:29
Citește mai mult despre: doctor Game of Thrones lege spoiler

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult