Fanii serialului Game of Throne vor avea parte de o nouă dezamăgire în noul episod Game of Thrones ce va fi difuzat în această noapte. Se pare că îndrăgitul personaj va muri din nou, după ce va încerca să se ridice de pe masă, va aluneca pe o baltă de sânge de pe jos și va cădea în sabia proprie care era acolo.

jon_snow_moare.jpg „Dacă știm ceva despre RR Martin și această Urzeală a Tronurilor e că nu vrea să ofere nici o bucurie cititorilor sau celor ce se uită la serial. Cu greu l-am putut opri să nu îl omoare pe Tyrion, când am aflat că începe să scrie despre asta l-am momit afară din casă cu niște tort și ne-am dus și am modificat pe ascuns pasajele alea”, a spus unul din scenariștii care adaptează opera lui Martin pentru micul ecran.

Totuși, există și o veste bună. Nu se știe dacă Jon Snow va muri definitiv, pentru că în serial își vor mai face apariție încă trei vrăjitori magici, un frate geamăn al lui Jon Snow de care nu știa nimeni, precum și încă vreo două personaje care au murit dar vor fi înviate în episoadele următoare.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Sunday, 08.05.2016 16:06 Monden

National Cinematografic