V-ați bucurat degeaba! Jon Snow se ridică de pe masă și moare la loc după ce cade în sabie

Fanii serialului Game of Throne vor avea parte de o nouă dezamăgire în noul episod Game of Thrones ce va fi difuzat în această noapte. Se pare că îndrăgitul personaj va muri din nou, după ce va încerca să se ridice de pe masă, va aluneca pe o baltă de sânge de pe jos și va cădea în sabia proprie care era acolo.

„Dacă știm ceva despre RR Martin și această Urzeală a Tronurilor e că nu vrea să ofere nici o bucurie cititorilor sau celor ce se uită la serial. Cu greu l-am putut opri să nu îl omoare pe Tyrion, când am aflat că începe să scrie despre asta l-am momit afară din casă cu niște tort și ne-am dus și am modificat pe ascuns pasajele alea”, a spus unul din scenariștii care adaptează opera lui Martin pentru micul ecran.

Totuși, există și o veste bună. Nu se știe dacă Jon Snow va muri definitiv, pentru că în serial își vor mai face apariție încă trei vrăjitori magici, un frate geamăn al lui Jon Snow de care nu știa nimeni, precum și încă vreo două personaje care au murit dar vor fi înviate în episoadele următoare.

Scris de Ef
8 mai 2016 14:05
Citește mai mult despre: Game of Thrones

Alte articole

Vezi mai mult