Vacanţă de coşmar! Un hipster şi-a uitat telefonul acasă: „Nu am cu ce face poze de pus pe Facebook”

Dramă teribilă pentru un hipster bucureştean, plecat pentru câteva zile în vacanţă în Vama Veche. Imediat după ce s-a cazat, hipsterul a descoperit că şi-a uitat telefonul la Bucureşti. A făcut imediat o criză de nervi, dând cu pălăria şi poşeta de pereţi şi puţin a lipsit să nu-şi rupă inclusiv rama de la ochelari.

Până la urmă n-a avut încotro şi a renunţat la vacanţă, întorcându-se în Bucureşti. „Chiar n-aveam de ce să rămân”, explică Jon Ivaşcu, hipsterul ghinionist, „să stai în Vamă fără telefon este ca şi cum ai sta degeaba. Să stau ca să ce?! Să fac plajă şi să intru în apă?! E prea mainstream, eu nu fac aşa ceva.”

Mai mult, hipsterul avea toate planurile de vacanţă făcute în jurul telefonului. „Trebuia să-mi schimb imaginea de profil, să pun una cu mine în timp ce urmăresc răsăritul, trebuia să dau Chek In la toate terasele unde aş fi stat şi să postez din când în când citate din Paler. Fără telefon aş fi fost practic invizibil, prietenii mei de pe Facebook nu ar fi ştiu că sunt în Vamă şi că beau o bere pe terasă”, a povestit Jon Ivaşcu.

Scris de Calin
8 august 2013 09:08

Alte articole

Vezi mai mult